Форма входу
Головна » 2015 » Вересень » 18 » ЗМІ: Громада проявила хист – от і з’явився новий міст!
21:05
ЗМІ: Громада проявила хист – от і з’явився новий міст!

Минулої п’ятниці для жителів сіл Мале Вербче та Корост відбулася пам’ятна подія – відкриття нового мосту через річку Мельниця. Привітати один одного з оновленою переправою прийшли чимало жителів навколишніх населених пунктів, а культпрацівники сільської ради порадували присутніх життєрадісними піснеспівами й з цієї нагоди вручили запашний коровай місцевому очільнику громади Олександру Климцю.

Сільський голова, у свою чергу, подякував усім небайдужим громадянам, які взяли участь у ремонтних роботах із відновлення споруди. Велика заслуга в цьому й керівництва Дубенської військової частини А-1519, яка прислала десятьох військовослужбовців на чолі з майором Олексієм Дем’янчуком разом із транспортом для ремонтних робіт мостів через річки Горинь (сполучення Корост-Одринки) та Мельниця (Корост-Мале Вербче). Фінансування на придбання лісоматеріалів узяла на себе сільська рада, а от харчування та проживання військовиків стало опікою жителів громади. Окрему подяку сільський голова висловив приватному підприємцю Сергію Скрипці, який допомагав не тільки коштами, а й надавав транспортні послуги. Подякував директорові СГПП «Мир» Михайлові Чижу за організацію проживання військовослужбовців на території тракторної бригади, Віктору Патрикею - за телевізор, якого привіз гостям, аби вони були в курсі останніх подій в Україні й організовано проводили дозвілля.

Також від себе особисто, виконкому та депутатів сільської ради за надану фінансову допомогу нагородив грамотами та подяками директора ПП «Омега» Володимира Банацького, подружжя Людмилу й Олександра Котяшів, Віктора Гордійчука, Олену Кошмак, Романа Чижа, Андрія Бухала, Палагею Чиж, Олександра Робейка, Віктора Мельника, Олександра Чижа, Олександра Бойчука, Василя Робейка, Світлану Комар, Петра Чайку, Наталію Дубинець, Олену Мигоус, Ольгу Комар, Олександра Хилюка й Івана Шульгатого. Не оминув подякою й Миколу Бобровського, який трудився з першого й по останній день на мосту, а також весь обслуговуючий персонал ДНЗ «Сонечко» (директор Сергій Климець) - за приготування обідів для працівників на переправі.

У десятиденний термін військовослужбовці виконали основні види робіт: забили палі, поклали насадки та прогони, а перильні установки, робочий і колійний настил – це справа рук громади, зокрема працівників держустанов, що функціонують на території сільської ради. За це їх керівникам Олександр Климець і висловив вдячність.

Також завідувач господарською частиною ДНЗ «Сонечко» Любов Кошляк від усіх мешканців територіальної одиниці подарувала Олександрові Захаровичу на знак вдячності за добру справу та самовіддану працю букет квітів, а присутні нагородили оплесками.

Право перерізати символічну синьо-жовту стрічку надали сільському голові Олександрові Климцю, підприємцю Сергію Скрипці та громадському активістові Самійлу Пілату. А кожен, хто мав бажання залишити собі приємний спогад про цю подію, також отримав клаптик символу єдності громади задля великих і гуманних справ. 

Василь ТИТЕЧКО

Джерело: http://sarny.in.ua/node/2470

Переглядів: 831 | Додав: Klymets | Теги: А-1519, корост, Мале Вербче, міст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Середа, 24.04.2024, 08:37
Вітаю Вас Гость