Форма входу
Головна » 2014 » Грудень » 16 » Митрополит Анатолій очолив храмове свято
21:27
Митрополит Анатолій очолив храмове свято
Церква св. ікони Божої матері4 листопада 2014 року Православна Церква вшановує образ Казанської Ікони Божої Матері. В цей святковий день керуючий єпархією, високопреосвященніший Анатолій, митрополит Сарненський і Поліський прибув з архіпастирським візитом до громади села Одринки, Сарненського району Полісся для звершення Божественної Літургії з нагоди храмового свята. Архіпастирю співслужили благочинний Сарненського благочиння протоієрей Олександр Кокора, настоятель храму протоієрей Володимир Жемелко, багаточисельне духовенство єпархії. Молилися парафіяни та прочани сусідніх сіл. 

 

На Малому вході митрополит Анатолій освятив оновлений Престол. 

Після читання Євангелія владика, за традицією, звернувся до всіх присутніх з словом архіпастирської проповіді, у якій, зокрема, сказав : « Ми прославляємо Пресвяту Богородицю тому, що в Її особi маємо покровительку роду людського і віримо, що по молитвах Діви Марії стяжатимемо безсмерття та вічність у Царстві Божому». 

По закінченню богослужіння архіпастир висловив подяку отцю настоятелю за труди у ввіреній йому парафії. Також, владика Анатолій привітав всіх з храмовим святом, побажавши кріпості, сил тілесних та духовних. Богослужіння завершилося многоліттям.

Переглядів: 794 | Додав: Klymets | Теги: свято, одринки, церква | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 28.03.2024, 14:22
Вітаю Вас Гость