Форма входу
Головна » 2011 » Вересень » 19 » Проблема: міст Корост-Одринки
02:14
Проблема: міст Корост-Одринки

Міст Корост-ОдринкиДля одринчан та жителів навколишніх сел і досі є актуальна проблема мосту через р. Горинь, який часто потребує ремонту та передбачений для перевезення вантажу вагою не більше 5 т. Ще у 2009 році громада села надсилала звернення до Сарненської районної державної адміністрації та Державної служби автомобільних доріг України з проханням розглянути можливість будівництва залізобетонного мосту. До вашої уваги офіційні відповіді даних установ.

Відповідь Сарненської районної державної адміністрації

На звернення жителів с. Одринки до Секретеріату Кабінету Міністрів України щодо будівництва залізобетонного мосту через річку Горинь, для сполучення сіл Одринки-Корост інформуємо наступне.

У відповідності до класифікації автомобільних доріг, затвердженої постановою Кабінетів Міністрів України від 06.04.1998 №455, дорога сполученням сіл Одринки-Корост відноситься до сільських автомобільних доріг. Дерев'яний міст на даній дорозі, протяжність якого близько 60 метрів, є власністю Коростської сільської ради.

На будівництво нового залізобетонного мосту необхідні значні кошти, які відсутні як в сільському, так і в районному бюджетах.

В 2008 році для проведення поточного ремонту мосту із районного бюджету виділено 13 тис. грн.

Голова адміністрації П. Рухер.

Відповідь Державної служби автомобільних доріг України

Розглянувши Ваше звернення до Кабінету Міністрів України щодо будівництва мосту через р. Горинь між селами Корост і Одринки повідомлямо:

1. Автомобільна дорога між населеними пунктами Корост і Одринки, в тому числі дерев'яний міст, не знаходиться на балансі та утриманні Служби автомобільних доріг у Рівненській області.

2. Будівництво нового залізобетонного мосту, орієнтовна вартість будівництва якого становить 50 млн. грн., є економічно недоцільним, так як вверх та вниз по течії р. Горинь на відстані близько 10 км розташовані два залізобетонні мости на км 14+000 а/д Гута-Степань-Малинськ-Городище та на км 323+124 а/д Київ-Ковель-Яготин.

Начальник служби Ю. Богданович 

Переглядів: 1800 | Додав: Klymets | Теги: дерев'яний міст, ремонт мосту, залізобетонний, міст | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 2
0
2 Vladimir Soroka   (28.11.2011 21:52) [Материал]
Нікому це не треба? Треба , тiльки нiколи не окупуть себе навiть якщо i платний проїзд зробить.
Скажiть кому вигiдно стiльки грошей вкладувать

0
1 Валя Комар   (22.09.2011 19:22) [Материал]
Нікому це не треба!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 25.04.2024, 08:20
Вітаю Вас Гость