Форма входу
Головна » 2011 » Грудень » 6 » ЗМІ: Ще одним садочком на Рівненщині стало більше
21:50
ЗМІ: Ще одним садочком на Рівненщині стало більше

Днями в селі Корост Сарненського району відкрили дошкільний навчальний заклад. Востаннє тут батьки водили до садка своїх дітей ще в 1998 році. Нині ж, заклад обслуговуватиме 3 села. Аби об'єднати населені пункти, навіть, дорогу проклали.

 

Урочиста мить – перерізання червоної стрічки і дошкільний навчальний заклад «Сонечко» офіційно відкрито. Цього моменту неабияк чекала Людмила Басиста, мама трирічної Катрусі. Жінка каже, тепер є і на кого доньку залишити та й дитина серед однолітків розвиватиметься краще.

Загалом же дитсадок розрахований на 90 дітей. Вже повністю укомплектовані 2 старші групи, а це більше 30 дошкільнят. Нині набирають дітей у молодші групи. Від батьків вже надійшло понад пів сотні заяв.

Дитсадок в селі Корост — вже 36, відкритий в цьому році на Рівненщині. На будівництво цих дошкільних навчальних закладів та ремонт вже діючих, витратили більше 16 мільйонів гривень.

Водитимуть же до Коростського садочка і малечу з сусіднього села Одринки. Для цього, область виділила кошти на будівництво білощебеневої дороги протяжністю більше 2 кілометрів, котра і з'єднуватиме два села.

 

Анна Махно, Артем Лаговський

Посилання: http://www.rivne1.tv/Info/?id=15258

Переглядів: 694 | Додав: Klymets | Теги: дошкільний навчальний заклад, ДНЗ, сонечко, дитсадок, корост | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Середа, 24.04.2024, 14:25
Вітаю Вас Гость