Форма входу
Головна » 2011 » Грудень » 06

Днями в селі Корост Сарненського району відкрили дошкільний навчальний заклад. Востаннє тут батьки водили до садка своїх дітей ще в 1998 році. Нині ж, заклад обслуговуватиме 3 села. Аби об'єднати населені пункти, навіть, дорогу проклали.

 

Урочиста мить – перерізання червоної стрічки і дошкільний навчальний заклад «Сонечко» офіційно відкрито. Цього моменту неабияк чекала Людмила Басиста, мама трирічної Катрусі. Жінка каже, тепер є і на кого доньку залишити та й дитина серед одноліт ... Читати далі »

Просмотров: 694 | Добавил: Klymets | Дата: 06.12.2011 | Комментарии (0)

Це не просто сільська вулиця, а сполучення між двома населеними пунктами. Донині щоб потрапити в сільраду, яка розміщена в Коросту, а старшокласникам - у школу, доводилося долати понад двокілометровий відрізок бездоріжжя. Тож саме цей аварійний шлях громада просила зробити в рамках року сільських доріг, який ініціював голова облдержадміністрації Василь Берташ. Проблему селян, а в Одринках проживає більше 600 жителів, вирішили. На будівництво білощебеневої дороги виділили майже півмільйона бюджетних гривень. Очільник області проревізував оновлене покриття, проконтролював дотримання всіх технологій будівництва та перерізав символічну стрічку на відкритті білощебеневої дороги. Відтепер дошкільнятам, яким відкрили оновлений дитсадок, а також усім селянам буде легше добиратися в Корост.  Водночас Василь Берташ порадив громаді визн ... Читати далі »

Просмотров: 871 | Добавил: Klymets | Дата: 06.12.2011 | Комментарии (4)

П`ятниця, 26.04.2024, 01:09
Вітаю Вас Гость