Форма входу
Головна » 2011 » Грудень » 6 » ЗМІ: В селі Одринки Сарненського району відкрили білощебеневу дорогу
20:59
ЗМІ: В селі Одринки Сарненського району відкрили білощебеневу дорогу

Це не просто сільська вулиця, а сполучення між двома населеними пунктами. Донині щоб потрапити в сільраду, яка розміщена в Коросту, а старшокласникам - у школу, доводилося долати понад двокілометровий відрізок бездоріжжя. Тож саме цей аварійний шлях громада просила зробити в рамках року сільських доріг, який ініціював голова облдержадміністрації Василь Берташ. Проблему селян, а в Одринках проживає більше 600 жителів, вирішили. На будівництво білощебеневої дороги виділили майже півмільйона бюджетних гривень. Очільник області проревізував оновлене покриття, проконтролював дотримання всіх технологій будівництва та перерізав символічну стрічку на відкритті білощебеневої дороги. Відтепер дошкільнятам, яким відкрили оновлений дитсадок, а також усім селянам буде легше добиратися в Корост.  Водночас Василь Берташ порадив громаді визначити вулицю, яка нині є найпроблемнішою в Одринках. Її необхідно включати до переліку об’єктів, які будуватимуть у 2012-му, адже програма сільських доріг буде продовжена, запевнив очільник області.

Цьогоріч в рамках реалізації обласної програми будівництва сільських доріг запланували оновити майже 350 кілометрів дорожнього покриття, а це 744 об’єкти. На це спрямували  всю субвенцію з держказни – майже 62 мільйони гривень, а також більше 26 мільйонів гривень зі спецфонду обласного бюджету. Нині понад 700 сільських вулиць вже здали в експлуатацію, а будівельники завершують об’єкти, які проходили тендер.

Посилання: http://www.rv.gov.ua/sitenew/main/ua/news/detail/13689.htm

Переглядів: 872 | Додав: Klymets | Теги: дорога, Василь Берташ, дорога Одринки-Корост, одринки, корост, програма сільських доріг, сільська дорога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
0
3 Vladimir Soroka   (21.05.2012 08:06) [Материал]
буде асфальтованим через деревяний мiст ???

0
4 Klymets   (24.05.2012 21:39) [Материал]
Стосовно мосту, то ще точно не зрозуміло, яка частина там буде дерев'яна, а яка бетонна.

0
2 Klymets   (13.12.2011 15:34) [Материал]
За словами народного депутата Миколи Шершуна, є підстави сподіватися, що у 2012-му відрізок Одринки-Корост стане асфальтованим.

0
1 Klymets   (06.12.2011 23:45) [Материал]
Свого часу, коли Україна виграла конкурс на проведення чемпіонату Європи по футболу, в мене виникла надія на те, що гроші виділені ФІФА на ремонт доріг до проведення чемпіонату дозволять нашій державі відремонтувати і нашу дорогу.

Так і сталося. Звичайно не за кошти ФІФА, а за власні зекономлені кошти наша держава провела цей ремонт. І хоча це не асфальт, хоча багато нарікань на якість відремонтованої дороги та все ж дорога стала кращою. Набагато кращою!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 26.04.2024, 18:15
Вітаю Вас Гость